N.F.S. GRUNDTVIG

UDLØBET GÆSTEBOG 2010-2013

. Denne gæstebog er UDLØBET *************************************************** Du bedes venligst skrive i den nye: "GÆSTEBOG" i menupunktet oven over. ______________________________________________________________

Skrevet af Lis Ravn, d. 29-08-2012

Jeg synes også, at det er en fantastisk hjemmeside. Erik og jeg glæder os til G12 gensynsmødet. Jeg tror nu ikke det er din klassekammerat, jeg er gift med. Der var en mørkhåret Erik Ravn og en lyshåret. Jeg er gift med den lyshårede, og han har ikke gået i klasse med dig. Desværre har jeg ikke fundet Skipper endnu, men har til gengæld fundet en Ettie Nielsen fra min klasse, som også dukker op til G12 mødet. Som du ser er der ikke den store tilmelding fra vores årgang.

@privat.dk

elravn

Skrevet af Dan Olsen, d. 28-08-2012

Det rene nostalgi.Skulle finde noget om Per Kirkegård og Grundvigsskolen og så kommer et billed op af Lis Mortensen/Ravn, der senere, kan jeg forstå blev gift med min gamle klassekammerat.Hun efterlyser en anden af mine klassekammerater Skipper og det bliver spændende om det lykkedes for hende at finde ham. Fantastisk hjemmeside.Skolegang 1943-1953

dan-olsen

@os.dk

Skrevet af Flemming P.Rohbach, d. 07-08-2012

Til alle raske drenge og glade piger fra
Grundtvigskolen.
Lørdag d.18.8.2012 kl.14.00 kan Sir Henry and his butlers genopleves i Familiehaven Pile Alle 16, 2000 F.
Her kan klappes med på Let's go og anden pigtrådsmusik!
Gratis entré

@gmail.com

flemming.rohbach

Skrevet af lonni sambleben, d. 01-08-2012

Gammel elev på skolen.

Hjemmeside:

@youmail.dk

lonnisambleben

Skrevet af Mogens F. Jensen, d. 31-07-2012

VAR ET SMUT forbi vores gamle skole. De store jordbunker på grunden er nu jævnet ud og hvis de sår græs her mellem regnbygerne, så kan det være, at der ser frodigt ud, når vi kommer på besøg 8. september. Det kunne da se kønt ud!

@mediemogens.dk

Skrevet af Poul Erik Waldhauer, d. 29-07-2012

VIGTIG MEDDELELSE:
Til de af jer der er så flinke at tilføje et vigtigt foto ved jeres besked, kunne I ikke også sende det til min e-mail adresse. JERES FOTO HER PÅ SIDEN ER FOR LILLE TIL AT DET KAN BRUGES TIL NOGET. På forhånd tak.

weppew

@mail.dk

Skrevet af Søren Svane Gyldsø, d. 29-07-2012

Mit navn er Søren.
Jeg gik på Grundtvigskolen 1 år i 1960.
Klassen hed 9u, jeg har prøvet at sætte
navn på dem jeg kan huske. det ville glæde mig meget, hvis nogle fra 9u læser dette, så er de meget velkomne at skrive til mig.

@brnet.dk

sogy44

Skrevet af Søren Svane Gyldsø, d. 27-07-2012

Mit navn er stadig Søren Svane Gyldsø
og jeg har stadig gået i 9u
på Grundvigskolen.
Men her sidder jeg 52 år efter sammen med min kone

@brnet.dk

sogy44

Skrevet af Preben Holst Hansen, d. 12-07-2012

Hej.
Faldt over dette billede taget fra mit barndomshjem på Sporemagervej 8, 2 mod Magistervej.
Jeg tror billedet er taget en gang i 40'erne.
Jeg startede på Grundtvig skolen i 1955 i 1A hos Greda Aksø som klasselærer og Viggo Lassen som regnelærer
Flot hjemmeside, tak for det.
Preben

@live.dk

preben.holst

Skrevet af Britta Gisselberg, d. 08-07-2012

Hej. Fandt tilfældigt din hjemmeside! Jeg gik selv på Frederikssundsvej Skole fra 1962 til 1972, men havde flere legekammerater i vores gård (Frederiksborgvej-Glasvej) der gik på Grundtvigsskolen og Bispebjerg Skole. Sjovt at se alle de gamle fotos fra kvarteret og de nostalgiske sider med slik, legetøj osv. Min mor er dameskrædderinde og havde i 50'erne "salon" på Frederiksborgvej 39. Måske nogle af jer husker den?

Hjemmeside:

@hotmail.com

brittagis

Skrevet af Poul Erik Waldhauer, d. 05-07-2012

Tak for dine roser, Mogens. Ja, jeg kan huske da vi i tidernes morgen mødtes her på Bornholm, da var hjemmesiden om Grundtvigskolen en by i Rusland og det var dig, der havde en hel del om skolen på din hjemmeside. Men jeg er lidt overrasket over den dejlige udvikling det har taget.

weppew

@mail.dk

Skrevet af Mogens F. Jensen, d. 05-07-2012

NOGLE GANGE skal man måske spørge om at få ros, før man får det. Har fulgt din side fra opstart og det er altid en fornøjelse at slå op og se hvor overraskende mange fornyelser der sker.
Tak for det!

@typostift.dk

medieklub

Skrevet af maibritt wagner, d. 24-06-2012

Er der nogen her der er født i 1953, indtil nu kan jeg kun finde en der er fra den årgang, det ville gøre det nemmere at finde sin klasse, når man nu har mistet alt fra den tid

@youmail.dk

m.wagner

Skrevet af Flemming Pedersen Rohbach, d. 13-06-2012

Jeg var idag forbi den gamle skole.
Det første jeg så da jeg trådte ind i den gamle skolegård, var en hejre som sad på taget. Den blev straks døbt frk.Hougs.
Ellers noget af et prestigeprojekt.
Håndværkerne var ved at færdiggøre et 1/2 amfiteater, på den gamle boldbane.
Til jer som ikke har jeres navn nævnt på hjemmesiden, har nu mulighed for det, ved at donere et beløb.
Vi skal vel ikke have en uge uden donationer?

Flemming

@gmail.com

flemming.rohbach

Skrevet af Mogens F. Jensen, d. 31-05-2012

OM MORGENSANG: Kan nogen huske om vi sidst i 50erne allerede fra 1. kl. deltog i morgensang i aulaen.
-Eller var det måske først da klasserne fik stamlokale i hovedbygningen og vi skulle stille op klassevis i skolegården?

@mediemogens.dk