N.F.S. GRUNDTVIG

UDLØBET GÆSTEBOG 2010-2013

. Denne gæstebog er UDLØBET *************************************************** Du bedes venligst skrive i den nye: "GÆSTEBOG" i menupunktet oven over. ______________________________________________________________

Skrevet af Erik Sjøberg., d. 01-03-2012

Hej Poul Erik. Søgte lidt om Grundvigskolen, da jeg er ved at skive min historie til mine børn. Det er noget af en hjemmeside, men meget nem at finde rundt i fandt et klassebillede fra 6 A 1953 det sidste år i min skolegang. Jeg vil gerne skrive min oplevelse fra min skolegang, men lidt senere.

erik.sjoeberg

@mail.tele.dk

Skrevet af Poul Erik Waldhauer, d. 28-02-2012

Til Mogens: Din side om den gamle Grundtvigskolen er blevet nydelig og mere overskuelig. Jeg glæder mig også til G12 d. 8-9-2012.

Skrevet af Mogens F. Jensen, d. 28-02-2012

Hej
Er blevet inspireret af Poul Eriks flotte og vel organiserede hjemmeside om vores gamle skole - og har fået taget mig sammen til redigere beskriven af mine oplevelser fra dengang, på en måde så det er overskueligt at kikke på.
Det vækker mange minder, bl.a omkring buksevand på pigernes toilet i skolegården, og jeg glæder mig til 8. september, hvor vi ses.

@typostift.dk

medieklub

Skrevet af Mogens F. Jensen, d. 17-02-2012

Hej gamle skolekammerater!
Kom i dag på min cykel forbi skolen på Magistervej, hvor det var tøvejr. Det ligner godt nok et sted hvor byggeplanerne er skredet gevaldigt - og man kan kun håbe, at det med tiden bliver et godt sted for børnene at være. Det er vel meningen.
Håber at vores selskab til G-12 mødet får anledning til at kikke forbi, og forhåbentlig se en skole der er blevet en god erstatning for den gamle, der jo godt nok var ved at forfalde.
Vi ses til den tid!

@typostift.dk

medieklub

Skrevet af Per Mortensen, d. 03-02-2012

Det er alle tiders ide med denne side og det er et stort arbejde du lægger i det Poul Erik.
Jeg kunne godt tænke mig at der var andre af min årgang 1935. der melte sig til G12 komsammen og også her, jeg gik på skolen fra 1943 til 1949 vores klasse lære i alle årene var Børge Fisker.
Det kan ikke være rigtig at jeg er den eneste fra den årgang . Men jeg glæder mig alligevel til G12 mødet
Venlig hilsen Per Mortensen

per.mortensen232

Skrevet af Henning Kusk, d. 03-02-2012

Flot arbejde Poul Erik. Har allerede fundet et par af de gamle.

henning.kusk

Skrevet af Mogens F. Jensen, d. 04-01-2012

Hej
Har omsider fået tilmeldt mig G-12 festen og regner med at Henny fra årgangen også deltager, for indtil videre er vi vist de eneste der startede i første klasse i 1957. Måske flere kommer til?
Glæder mig til at deltage i arrangementet!

Jo, den er go' nok. Min far arbejdede hos DSB.

Skrevet af Ingolf Sørensen, d. 29-11-2011

Hvor er det et flot arbejde du har lagt i denne hjemmeside. Har været inde og kigge flere gange (der er kendte ansigter). Gik ud af 9U i 1964 - må vel være startet sommeren 1955 ;-). Har lidt forskelligt liggende som jeg scanner og sender senere. Tak for dit store arbejde med siden.

ingosoe

Skrevet af Mai-Britt Espensen (tidligere Gottrup Hansen), d. 28-11-2011

Flot side, godt overblik.

Gammelt klassebillede fra 3. b 1958, hvor jeg står bagest nr. 2 fra venstre.
Jeg gik sammen med blandt andre

Lillian
Marianne Øberg
Xenia
Vibeke Ravn
Rikke Wulff
"Top Kirsten"
Nina Drachmann
Johnna Mortensen (som desværre er død)
Lisbeth Crone Christiansen
Margit

Som man kan se, huskes ikke alle efternavne.

Vibeke og jeg kom i 10. klasse hos fru Henny Munch som de to eneste. Vi havde fru Lenzing som dansklærer og frk. kofoed Hansen som regnelærer i underskolen.

@live.dk

maibritt_espensen

Skrevet af Poul Erik Waldhauer, d. 16-11-2011

Det må du meget undskylde Niels Larsen. Jeg fik intet at vide fra skolelederen om at det kun var for kommende børn og forældre. Men godt at I fik en rundvisning. Grunden til at jeg ikke selv mødte op var, at jeg bor på Bornholm.

Skrevet af Niels Larsen, d. 16-11-2011

Undertegnede og tre andre var i går mødt op til åbent hus. Vi blev mødt af et møde for nye forældre og en skoleleder, der intet anede om et åbent hus. Man føler sig lidt til grin!
Heldigvis var der en meget flink aftenvagt, der viste lidt rundt, så noget fik vi da ud af besøget.
Men hvordan kan Poul Erik Waldhauer skrive som han gør? Og i øvrigt ikke selv møde op!!

@skolekom.dk

niels.larsen

Skrevet af Poul Erik Waldhauer, d. 11-11-2011

ÅBENT HUS PÅ TAGENSBO SKOLE:
For at fjerne al forvirring, har jeg nu skrevet til skolelederen og fået det svar at der er åbent hus både 15-11 fra kl.19-21 og 1-12 fra kl. 19-21.

Skrevet af Mogens F. Jensen, d. 09-11-2011

Jeg ser nu på Tagensbo skoles hjemmeside, at åbent hus arrangementet er TIRSDAG 15. NOV. KL. 19-21. Se evt.:
www.kk.dk/Nyheder/2011/November/Tagensbo.aspx

@mediemogens.dk

Skrevet af Mogens F. Jensen, d. 07-11-2011

Har med stor glæde læst Peter Ølgaard's beretning fra skole og det som skete udenfor. Tror vi næsten er jævnaldrende, men boede i hver sin retning, Hannah husker jeg dog, hun var vist meget omsværmet.
PS.: Der er åbent hus på den nye skole FREDAG 1. DEC. KL. 19-21. Er nogle interesseret i at mødes kl. 19?

@mediemogens.dk

Skrevet af Mogens F. Jensen, d. 25-10-2011

SOLSKIN OVER EN BYGGEPLADS: Vejret fejlede ikke noget, da jeg midt på formiddagen lagde min vej forbi den gamle skole. Men noget tyder på, at alle ungerne må forblive på Bispebjerg skole hele skoleåret ud.