N.F.S. GRUNDTVIG

UDLØBET GÆSTEBOG 2010-2013

. Denne gæstebog er UDLØBET *************************************************** Du bedes venligst skrive i den nye: "GÆSTEBOG" i menupunktet oven over. ______________________________________________________________

Skrevet af Lonni Sambleben, d. 04-09-2011

Mit navn er Lonni Sambleben.
Jeg gik på Grundtvigskolen fra 1955 i 1.c
Fru H. Munck var min klasselære frem til år 1961.Jeg søger billeder fra Ungarns indsamlingen,ja og gerne meget andet.
Kh.Lonni Sambleben født Jensen.

E-mail:

@youmail.dk

lonnisambleben

Skrevet af Liselotte Tranekær Jensen, d. 24-08-2011

Hejsa Jeg har klassebilled af min klasse fra 7-uv 1970 ca Klasselærer Gunner Rasmussen.
Interesseret.

E-mail:

@gmail.com

vieskoven

Skrevet af Kurt Pedersen, d. 12-08-2011

Glemte lige...

Jeg havde Kurt Lewinsky i regning/matematik fra 1980-1986/87 (Han har ikke ændret sig ret meget fra billede 129.

Klasselærer/Dansk - Hanne Lindgaard og Fru (Henny) Munck i Engelsk.

Skrevet af Kurt Pedersen, d. 12-08-2011

Davs,

Jeg var elev på skolen fra 1979-1988 og det ville være til stor glæde for mig hvis du også kunne få fat i billeder mv fra 1970 og frem. Jeg bor stadig i Nv så jeg har fulgt skolens ombygning og må nok erkende at det stak lidt i hjertet da jeg så den blev "ødelagt", men fremskridt kan man ikke stoppe og den ser ud til at blive helt flot. Jeg er især glad for dine billeder af kvarteret da jeg boede på Bogtrykkervej og gik på Dommerparkens fritidshjem. Stor tak skal du have for alt det arbejde du har lagt i denne side.
Det er utroligt så meget kvarteret har udviklet sig på små 100 år.

E-mail:

@live.dk

truss

Skrevet af Mogens F. Jensen, d. 04-08-2011

Grundtvigskolens endelige er her foreviget efter der er sat skilt op med skolens nye navn. På onsdag starter børnene i den nye skole og det bliver spændende at se om der er blevet plads til statuen af Grundtvig.

E-mail:

email

@mediemogens.dk

Hjemmeside:

Skrevet af Anne Larsen , d. 27-07-2011

Hejjj Poul..
Tak fordi du lagde klassebilleder ind fra vores ungers skoletid, alle tiders, jeg har lige set dem. Det er godt nok en rigtig dejlig flot hjemmeside du har lavet, stort arbejde Knuzzz fra Anne

E-mail:

@tdcadsl.dk

a.p.larsen

Skrevet af Gert R. Rasmussen, d. 22-07-2011

Hej Poul Erik. I dag hvor det regner, har jeg kigget meget nærmere på din side om Grundtvigskolen. Du har godt nok udført et kæmpe arbejde. Dejligt at der også er andre der har gidet bidrage i det spændende opklaringsarbejde. Jeres skole minder meget om den jeg gik i, dog var der ikke nogen Aula. Jeg vil så lige bidrage med følgende til undersiden vittigheder: En far siger til sin søn første dag i skolen. Nu skal du bare lære alt hvad du kan, mens du går her. Hvortil drengen svarer: Far er det ikke bedre hvis jeg lærer det jeg ikke kan?
Pøj, pøj med det videre arbejde. Mange hilsener Gert

E-mail:

@turbopost.dk

gertrasmussen

Skrevet af Ruth bering, d. 20-07-2011

Hej jeg gik på skolen fra 1941 til 1950. Har mange erindringer og kender en lærerinde på et billede.Johanne gørtz. Havde hende fra første til 5.kl. Har billeder fra skolekomedier og klassebilleder. Havde henny Munch som klasselærer. Hun blev skilt fra da Toft og hun er død for ikke så mange år siden. Frk, lindhardt blev over 90 år.kender og har haft mange af lærerne og hAr mange historier fra den tid. Hilsen fra Ruth Bering, aalborg

E-mail:

@stofanet.dk

Phbering

Skrevet af Lykke Søndergaard (f. Nielsen), d. 17-07-2011

Hej Poul Erik
Fantastisk flot hjemmeside! Det er vældig hyggeligt at se de gamle billeder fra skolen og billederne af lærerne. Som bemærkning til det sidste: Jeg mener at det er nummer 26 der er Ohrt Nissen.
Billede følger-

E-mail:

@yahoo.dk

lykkeelse

Skrevet af Mogens F. Jensen, d. 13-07-2011

Hej
Var forbi vores gamle skole i går og tage et billed, den ligner en byggeplads selv om den skal stå klar til overdragelse 1. august. Det ender nok med at eleverne må møde op på Bispebjerg skole et stykke tid endnu.

E-mail:

email

@mediemogens.dk

Skrevet af Joan Janet Skoubjerg Andersen, d. 09-07-2011

Hej igen - jeg vil lige nævne at jeg er fra 1947 - og det ville da være rart at høre fra "gamle skolekammerater" eller dem der boede og legede på og omring Tuborgvej 255 - hvor jeg selv havde min barndom.
Mange hilsner
Joan Andersen

E-mail:

@gmail.com

joanskoubjerg

Skrevet af Joan Janet Skoubjerg Andersen, d. 09-07-2011

Kære alle der har forfattet alt dette vedr Grundtvigskolen - der er vel nok hyggeligt at sidde og se på. Jeg er ikke færdig - men må tage det hen af vejen.
Mange hilsner
til alle der har kendt mig

E-mail:

@gmail.com

joanskoubjerg

OK - billedet er 2 år gammel, men jeg ser sgu nogenlunde lige sådan ud endnu - tror jeg nok :o)

Skrevet af Mette Lumholtz Ehlers, d. 02-07-2011

Hej Poul Erik.
Herlig hjemmeside du her har fået "banket op"
Jeg kan se at 2 af mine brødre (Nils Lumholtz og Lars Lumholtz Frederiksen) allerede har bidraget. Så nu vil jeg også.
Siden jeg så denne side første gang - jeg fik linket fra en anden tidligere skolekammerat, (Annie Christiansen) - har jeg villet finde mine gamle skolebilleder OG det skal nok lykkes en dag, for jeg ved at jeg har dem, et eller andet sted i gemmerne ;oD
Jeg gik på GRUNDTVIGSKOLEN (puuuuhaaaaa at kalde den Tagensbo !!) i årene 1966-1976. Vi havde mange forskellige klasselærer, i de første år, (på grund af ????), men så fik vi Fru Vejborg, som var præstefrue og en fantastisk kvinde, som klasselærer og Fru Irene Starklint (har lige tjekket min poseibog 9.12.1971 om det stave sådan) i regning m.fl. - og havde nogle rigtig gode år, sådan som jeg husker det. Vi, som fortsatte i realen, skulle have haft fru Vejborg resten af skoletiden, men desværre døde hun i løbet af sommeren mellem 7 kl. og 1. real (1973)- jeg husker tydelig da fru Starklint fortalte mig det, den første morgen efter sommerferien, nede i skolegården - og jeg var dybt chokeret og ulykkelig, selvom at jeg (vi) godt vidste at hun var syg. (kræft i halsen, så vidt jeg husker) NÅ MEN SOM (en ikke helt god) erstatning, fik vi så Bent Poulsen som dansklærer og vi fik fantastiske hr. Lassen til matematik, Lorentzen i tysk - uhhhhh, hr. Kofoed i bioliogi, og nogle af de yngre i de andre fag (Stig Andersen, Henrik Fabritius m.fl.) og vi havde det rigtig godt sammen i vores sammenbragte klasse (X og V). Jeg skal mødes med ca. halvdelen af min 3. realklasse i august, da det er 35 år side at vi gik ud af GRUNDTVIGSKOLEN og det glæder jeg mig meget til (vi mødtes også for 10 år siden = 25 års jubilæum :o) Jeg kunne blive ved - men det gør jeg ikke- jeg vender tilbage en anden gang - god sommer til alle. Kærlig hilsen til alle "gamle" grudtvigianere, - (Anne-) Mette Lumholtz Ehlers (født Lumholtz Frederiken)

E-mail:

mle

@bispebjerg.net

Skrevet af Elisabeth, d. 01-07-2011

Hej...

Jeg hedder Elisabeth Goldschmidt Styrk… Dengang Elisabeth Goldschmidt Hansen… Jeg er født 17. november 1963…

Vil da rigtig gerne bidrage med nogle klassebilleder, og af lidt nyere dato, efter 1970…

Har for nylig været forbi Grundtvigs skolen (for godt 3-4 uger siden)… Da mit gamle kvarter ”kaldte” på mig :o)

- Og hvad så jeg? – Hele ”min” gamle skole, var ved at blive bygget ud, og så med et nyt navn: Tagensbo Skole… Deeet… forstår jeg slet ikke?? Og er faktisk lidt ked af, at ”man” bare kan ”lukke” Grundtvigs skolen? – Også selv om det nu bliver en skole, der er slået sammen med Bispebjerg Skole… - Vil den store statue af Grundtvig stadig være at se i den store aula?

Dengang, for mange år siden, jeg gik på Grundtvigs skolen, var det en stolt skole, og vi (jeg), var stolt af, at gå på denne skole. Jeg boede dengang lige overfor, på Landsdommervej, nr. 33, - og har herefter været en tur forbi Brønshøj, Hedehusene, og er i dag bosat i Høje Taastrup :o)

Fra 1978-1980 gik jeg 9.+10. klasse på Hedehusene skole…

Dengang, for mange år siden, havde jeg fru Henny Munch som klasselærer… Henny, eller ”fru Munch”, som hun hed var en lidt speciel dame, men vi lærte da noget… Endvidere havde vi kontakt til en sømand/sejler i Dronning Mølle, som vi var på besøg hos, og jeg har nogle skønne billeder derfra :o)

Jeg gik i U- klassen, og gik altså ud i 8. U, 1978…

Mener også jeg kan huske, at vi havde den daværende inspektør, navn??, til matematik… Mener dog, at jeg gik i klasse med hans søn: John… Et eller andet?? – Og så ved jeg, at vores vice inspektør, navn?? På daværende tidspunkt gik i hvid kittel! – Og når vi så ham komme, rettede vi alle ind på én række!..

Glæder mig til, at høre fra dig... Dig, som jeg har gået i klasse med: Henrik Krogh, Andreas ?, Tina?, Pia?, Lene Spnholtz :o) - bare for, at nævne nogle...
Grundtvigs skolen har en helt speciel plads i mit hjerte :o)

Ønsker dig en dejlig fredag…

Stor Hilsen
Elisabeth

E-mail:

@farsek.dk

elisabeth

Skrevet af Bente Ramsing Özgür (tidligere Koch Rasmussen), d. 22-06-2011

Jeg blev utrolig begejstret, da jeg via min bror (Peter Rasmussen, elev 63-66) fandt denne side. Det er et meget flot arbejde, Poul Erik.

Det er spændende at læse om skolekammeraterne og en sjov ide med NU-billederne.

Blev ked af at høre om Ken. Jeg havde kontakt med ham via mail, da hans roman "Tage" udkom. Den skulle I læse, da der er flere afsnit som beskriver situationer fra vores skoletid - iøvrigt en meget humoristisk bog, som jeg fik af min klassekammerat Lykke, da den udkom. Jeg har idag talt i telefon med Lykke for at fortælle hende om denne side.

Min egen historie:
Jeg blev pædagog i Albertslund i 1978 og efter nogle år som pædagog - og min første skilsmisse - tog jeg i 83-86 til Kenya, som ulandsfrivillig. Nogle rigtig gode og spændende år. Senere kom jeg til at arbejde med flerhandicappede døve og i 1996 blev jeg konsulent for døvblinde børn. I 2000 blev jeg speciallærer i hørepædagogik og synspædagogik. Idag er jeg stadig konsulent, et job der fører mig rundt i hele verden for at undervise eller networke. Som en bibeskæftigelse underviser jeg i yoga - som iøvrigt er min store lidenskab. Efter endnu et ægteskab bor jeg idag alene i KBH V.

E-mail:

@hotmail.com

bente.ramsing